[App_rpt-users] Fw: Help With Windows IAXRpt No Audio

Jim jimw7ry at gmail.com
Mon Nov 30 23:12:48 EST 2015


Just downloaded it and re-installed the same version. 

Works fine now.
Go figure.
73
Jim W7RY



From: Steve Zingman 
Sent: Monday, November 30, 2015 6:26 PM
To: Jim 
Subject: Re: [App_rpt-users] Help With Windows IAXRpt No Audio

Check options/devices/Output device 


On 11/30/2015 09:14 PM, Jim wrote:

  Gang... I have iaxRpt installed on my laptop. I use it to monitor the WIN system (I know... I know....). But for some reason, I have NO receive audio. The green RX audio bar moves but no audio.

  Can anyone help me add another system so can test with you?  Any ideas on why I have no audio?

  Thanks!
  73
  Jim W7RY


   

_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at ohnosec.org
http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

To unsubscribe from this list please visit http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem. 

-- 
"Anything is possible if you don't know what you are talking about."
1st Law of Logic
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20151130/5472737b/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list