[App_rpt-users] ACID (Centos 6.7)

Loren Tedford lorentedford at gmail.com
Wed Sep 9 19:00:38 EDT 2015


Would it be easier to get away from Centos and maybe look at a Debian based
os for Asterisk?

Loren Tedford (KC9ZHV)
Email: lorentedford at gmail.com
Phone: 618-553-0806
http://www.lorentedford.com
http://www.kc9zhv.com
http://hub.kc9zhv.com

On Wed, Sep 9, 2015 at 5:57 PM, kk6ecm <kk6ecm at gmail.com> wrote:

> I hate the iPad spell checkers... should be "after a yum update..." and
> '"fixed" with the yum update?' (sigh!)
>
>
>
> I have the acid_6 build linked to the Winsystem reflector as a test, and
> am listening to the traffic on the output of the URIx.
>
>
>
> Thanks,
>
> r/Bob
>
>
> ------------------------------
>
> *From:* kk6ecm [mailto:kk6ecm at gmail.com]
> *Sent:* Wednesday, September 09, 2015 3:51 PM
> *To:* Jim Duuuude
> *Cc:* app_rpt mailing list
> *Subject:* Re: [App_rpt-users] ACID (Centos 6.7)
>
>
>
> What I'm saying is, it's working. I'm running the URIx, with audio out.
> I've not checked the total interface, but the audio that did not work
> before is working now after a him update and the follow-Zapata repair per
> the allstarlink instructions. Is it possible something got "fixed" with the
> Tim update? What do I need to do the make sure it is fully functional
> besides integrating it with a repeater, which I may have time to do this
> weekend.
>
>
> Thanks,
>
> Bob
>
> kk6ecm
>
>
>
> Sent from iPad
>
>
>
>
> On Sep 9, 2015, at 3:39 PM, Jim Duuuude <telesistant at hotmail.com> wrote:
>
> The USB and/or audio stuff in Centos 6 is broken.
>
> That is why we have never released a Centos 6 based version
> of ACID.
>
> > From: kk6ecm at gmail.com
> > To: app_rpt-users at ohnosec.org
> > Date: Wed, 9 Sep 2015 15:20:31 -0700
> > Subject: [App_rpt-users] ACID (Centos 6.7)
> >
> > I decided to try to work on ACID (CentOS 6.7) after several failed
> attempts
> > in the past. I loaded up the CD, did a yum update, then fixed zapata. I
> have
> > it running now. It seems to work fine with the URIx, and I can connect to
> > other Allstar nodes. I have the URIx connected to an amplified speaker,
> and
> > the audio comes through fine. I am using iaxRPT with it. When I tried to
> get
> > it working before, I could not get any of the audio functions working.
> The
> > interesting part is I'm running in on a mini-ITX with a newer chipset
> that I
> > could never get to work with the current (CentOS 5.10) ACID release. The
> > digital (i.e. PTT) worked fine, but none of the audio pieces.
> >
> > Am I missing something? I'm using the acid_centos6.iso file from
> 9/23/2014.
> >
> > Thanks,
> > Bob
> > kk6ecm
> >
> > _______________________________________________
> > App_rpt-users mailing list
> > App_rpt-users at ohnosec.org
> > http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> >
> > To unsubscribe from this list please visit
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down
> to the bottom of the page. Enter your email address and press the
> "Unsubscribe or edit options button"
> > You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email
> confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to
> the list detailing the problem.
>
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> To unsubscribe from this list please visit
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down
> to the bottom of the page. Enter your email address and press the
> "Unsubscribe or edit options button"
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email
> confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to
> the list detailing the problem.
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20150909/7603ddfb/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list