[App_rpt-users] New Dial installation asterisk is not running

Steve Zingman szingman at msgstor.com
Sat Jul 16 06:34:10 EDT 2016


Chris,
Sorry for the delay, you message went to a different folder on my mail 
client.
Could you post the last 10 lines or so of of /var/log/asterisk/messages.

You could also run asterisk -vcd and copy the console output to the e-mail.

73, Steve N4IRS

On 07/14/2016 06:35 PM, C B wrote:
> Sorry if this question has been answered before i did look and could 
> not find the answer.
>
> just built a all star  node using Dial it is on a HP 5700.
>
> it appears that asterisk is not running
>
> when i type asterisk -r at the CLI it responds with
> Unable to connect to remote asterisk (does /var/run/asterisk.ctl exist?)
>
> if i type asterisk at the CLI then type asterisk -r
>
> asterisk runs for short time and responds with
> Disconnected from Asterisk server
>
> any help greatly appreciated.
>
> Chris
>
>
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> To unsubscribe from this list please visit http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem.

-- 
"Anything is possible if you don't know what you are talking about."
1st Law of Logic

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20160716/079873ad/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list