[App_rpt-users] trouble connecting

George Csahanin george at dyb.com
Sat Jul 16 10:06:52 EDT 2016


Still some nodes that show online that I cannot connect to but I may 
have messed up something with the node list download in my hacking. The 
one I have been able to connect to has an entry in rpt.conf. But at 
least that connection is up, and it is the normal config.


Thanks


GeorgeC


On 7/16/2016 10:04 AM, Steve Zingman wrote:
> Great.
> Glad you are up and running.
>
> 73, Steve N4IRS
>
> On 07/16/2016 10:02 AM, George Csahanin wrote:
>>
>> Steve, I just started poking in the router and saw that Verizon has 
>> services on port 4567, and took a wild guess that they may be 
>> blocking some stuff. Moved my node to 4570 and it all works. Just 
>> about 5 minutes ago.
>>
>>
>> Go figure.
>>
>>
>> GeorgeC
>>
>>
>> On 7/16/2016 9:52 AM, Steve Zingman wrote:
>>> George,
>>> What is the result of the Asterisk CLI command: iax2 show registry
>>>
>>> Lets start there
>>>
>>> On 07/16/2016 09:48 AM, George Csahanin wrote:
>>>> Stumped, maybe because I've played with this stuff a lot over the 
>>>> last 7 years...but...my ISP just changed my IP address. No longer 
>>>> can connect to anything and the last extnodes file was right before 
>>>> they made the change Thursday night. Might have been Wednesday, 
>>>> doesn't matter. There was nothing to change in the rpt.conf file, 
>>>> everything looks normal except the only obvious thing is that I'm 
>>>> not seeing rpt_extnodes updating. I put an entry in rpt.conf for a 
>>>> node I normally connect to (27891) and get /__auto_congest: 
>>>> Auto-congesting call due to slow response//
>>>> /Checked port forwarding rules on the Verizon router, and is 
>>>> normal. I also *can* connect to usual nodes via the echolink 
>>>> port./(W8VT is 27849 and 606945 echo. echo works)
>>>>
>>>> /Really stumped but operating under a medically induced handicap 
>>>> (fever). Anybody have any words of wisdom as to what I may be 
>>>> overlooking. Worked fine until Verizon re-did everything that night. /
>>>>
>>>> /Again, thanks for bearing with me but this bug has me down and 
>>>> this isn't looking too clear to me.
>>>>
>>>> GeorgeC
>>>> W2DB
>>>> 2360/
>>>>
>>>> /
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> App_rpt-users mailing list
>>>> App_rpt-users at ohnosec.org
>>>> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>>>>
>>>> To unsubscribe from this list please visithttp://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users  and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
>>>> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem.
>>>
>>> -- 
>>> "Anything is possible if you don't know what you are talking about."
>>> 1st Law of Logic
>>
>
> -- 
> "Anything is possible if you don't know what you are talking about."
> 1st Law of Logic

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20160716/41c25329/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list