[App_rpt-users] No PL Tone

Chris Viningre chrisviningre at gmail.com
Sun Nov 6 16:13:19 EST 2016


I may have been unclear on the problem. I am not getting any tone 
squelch. The repeater is working fine other then that. I have tried 
these settings and still no luck. Thanks for all the help.

Chris


On 11/06/2016 10:55 AM, Bob Poff wrote:
> First of all, you need carrierfrom=dsp not usb.
>
> carrierfrom=dsp ; Carrier Detect Source ; Options - 
> no,usb,usbinvert,dsp,vox ; no - no carrier detection at all ; usb - 
> via USB radio adapter COR connection ; usbinvert - same as above but 
> inverted polarity. ; dsp - from RX noise using dsp methods ; vox - 
> voice activated via RX audio
>
> Take a look at:
> https://allstarlink.org/usbradio.html
>
> Robert A. Poff
> Loganville, Pa
> ------------------------------------------------------------------------
> *From:* Chris Viningre
> *Sent:* Sat Nov 05 17:19:25 EDT 2016
> *To:* app_rpt-users at ohnosec.org
> *Subject:* [App_rpt-users] No PL Tone
>
> I am trying to get the PL tone of 100.0 hz to work on my GE Mastr II
> repeater. I'm using a URI interface on a laptop running Dail software.
> Everything is working other than the tones. Here is my rpt.conf and
> usbradio.conf. Thanks for any help.
>
> Chris Viningre
> 70 W. Roadrunner
> Salt Flat, Texas 79847
> C:(915) 504-1510
> chrisviningre at gmail.com
> Amateur Radio Operator: WS5B
> https://www.qrz.com/db/ws5b
> http://www.reverbnation.com/chrisviningre
>
> Radio Repeater configuration file (for use with app_rpt)
>
> ;
>
>
>
> ;
>
> ; Your Repeater
>
> ;
>
>
>
> [43934] ; Change this to your assigned node
> number
>
>
> rxchannel=Radio/usb43934
>
> duplex=2
>
> erxgain=-3
>
> etxgain=3
>
> ;controlstates=controlstates
>
> scheduler=schedule43934
>
> morse=morse43934
>
> macro=macro43934
>
> functions=functions43934
>
> phone_functions=functions43934
>
> link_functions=functions43934
>
> telemetry=telemetry
>
> wait_times=wait-times
>
> context = radio
>
> callerid = "Repeater" <0000000000>
>
> idrecording = |iWS5B
>
> accountcode=RADIO
>
> hangtime=1000
>
>
>
> ;
>
> ; Usbradio channel driver Configuration
> File
>
> ;
>
>
> [general]
>
>
> [usb43934]
>
>
> hdwtype=0
>
> rxboost=1
>
> txboost=1
>
> rxctcssrelax=1
>
> txctcssdefault=100.0
>
> rxctcssfreqs=100.0
>
> txctcssfreqs=100.0
>
> ;rxctcssoverride=0
>
> carrierfrom=usb
>
> ctcssfrom=usb
>
> rxdemod=speaker
>
> txprelim=no
>
> txlimonly=no
>
> txtoctype=no
>
> txmixa=composite
>
> txmixb=no
>
> invertptt=0
>
> duplex=1
>
> rxondelay=0
>
> rxnoisefiltype=0
>
> eeprom=0
> ------------------------------------------------------------------------
>
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> To unsubscribe from this list please visithttp://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users  and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options
> button"
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20161106/5bba2dae/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list