[App_rpt-users] New server not starting asterisk relabily

C B harvard5362 at yahoo.com
Sat Oct 22 19:23:29 EDT 2016


Steve
Any luck i am still having the issues
Chris

      From: Steve Zingman <szingman at msgstor.com>
 To: C B <harvard5362 at yahoo.com>; "app_rpt-users at ohnosec.org" <app_rpt-users at ohnosec.org> 
 Sent: Thursday, September 29, 2016 7:56 AM
 Subject: Re: [App_rpt-users] New server not starting asterisk relabily
   
Chris,
I am looking into this.

Thanks, Steve

On 9/29/2016 10:51 AM, C B wrote:
> I have retested on a HP DC6000 and it seems reliable so far and the
> issue is mostly not there.
>
> When first starting the computer 2 things happen
>
> Most of the URI's show the following message immediately after boot then
> they stop. Could this be normal andĀ  / or nothing to worry about as it
> only seems to happen on a reboot?
>
> [Sep 29 07:46:00] WARNING[1212]: chan_simpleusb.c:2646 simpleusb_read:
> Possibly stuck USB read channel. [usb43826]
> [Sep 29 07:46:00] WARNING[1212]: chan_simpleusb.c:2654 simpleusb_read:
> Nope, USB read channel [usb43826] wasn't stuck after all.
>
> Secondly after re-downloading the configuration from the AllStar web
> site sometimes 2 of the URI's reverse their node assignments, and after
> several reboots they reverse again. what can i do to prevent this?
>
> thank you
>
> Chris
>
>
> ------------------------------------------------------------------------
> *From:* C B <harvard5362 at yahoo.com>
> *To:* "szingman at msgstor.com" <szingman at msgstor.com>
> *Sent:* Saturday, September 24, 2016 9:01 AM
> *Subject:* Re: [App_rpt-users] New server not starting asterisk relabily
>
> Hi
>
> thank you for the link to a different installer.
>
> 64 bit was used however i have the same result
>
> as there are several of this model taken out of service (and in the
> recycle pile, only reason taken out of service i was told is that they
> are upgrading all I3s) i can get another on Monday to try if you think
> it could be a hardware failure.
>
> Or i can try anything you wish if you have another idea.
>
> I am building to to replace a failing RLC DSP 404 and the site will be
> inaccessible for several months once winter hits thus i am attempting to
> test forĀ  reliability a little more than usual before deploying.
>
> Thank you very much for the help
>
> Chris
>
>
>
>
> ------------------------------------------------------------------------
> *From:* Steve Zingman <szingman at msgstor.com>
> *To:* C B <harvard5362 at yahoo.com>
> *Sent:* Saturday, September 24, 2016 6:43 AM
> *Subject:* Re: [App_rpt-users] New server not starting asterisk relabily
>
> Give this installer a try.
> <http://tinyurl.com/amd64-i386-DIAL-RC1>
> <http://tinyurl.com/amd64-i386-DIAL-RC1>
>
> On 09/24/2016 09:33 AM, C B wrote:
>> cannot submit urb 0, error -28 not enough bandwidth
>
> --
> "Anything is possible if you don't know what you are talking about."
> 1st Law of Logic
>
>
>
>
>

-- 
"Just say no to world domination"


   
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20161022/e88e2bb0/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list