[App_rpt-users] issues getting a kg-uv6d working with all star link

TheSkyDancer (KD8TIG) kd8tig at blazingstarradio.com
Sat Apr 15 13:38:57 EDT 2017


hi again,

I made sure my settings match your suggestions.  it is an improvement for sure.  it does now at least acknowledge a transmission on the frequency and key up, but now to figure out why I hear only what I think is a courtesy tone without the test audio I transmitted.  
   I think you may have something there, it is likely a problem with the receive audio.  I tried checking that with radio-tune-menu.
The text it shows is rather strange.  I am totally blind, and use a screen reader, so if its displaying pictures, or graphics I have no clue about that.  My screen reader software only reads text.
What little text I was able to get, for what its worth, looks like this.

RX VOICE DISPLAY:
v -- 3KHz        v -- 5KHz 

kind regards,
Ben, (kd8tig)

From: Steve Zingman 
Sent: Saturday, April 15, 2017 12:31 PM
To: Users of Asterisk app_rpt 
Subject: Re: [App_rpt-users] issues getting a kg-uv6d working with all star link

; txctcssdefault = 100.0        ; default TX CTCSS frequency, any frequency permitted
; rxctcssfreqs = 100.0,91.5    ; RX CTCSS frequencies list in floating point. must be in table
; txctcssfreqs = 100.0,91.5    ; TX CTCSS frequencies list. any frequency permitted. will follow RX CTCSS frequency

carrierfrom = vox

ctcssfrom = no

rxdemod = speaker

You should be set in usbradio.conf like above.
I have never tried this but, can you see the receive audio in the radio tune menu?

73, Steve N4IRS


On 04/15/2017 12:12 PM, TheSkyDancer (KD8TIG) wrote:

  hi,
     Thanks for taking the time to read this and to try and help.  
  I currently have carrierfrom set to  vox.
  kind regards,
  Ben, (kd8tig)

  From: Steve Zingman 
  Sent: Saturday, April 15, 2017 11:20 AM
  To: Users of Asterisk app_rpt 
  Subject: Re: [App_rpt-users] issues getting a kg-uv6d working with all star link

  How are you doing carrier detect?


  On 04/15/2017 11:18 AM, TheSkyDancer (KD8TIG) wrote:

    greetings all,

       I hope someone can help me with this problem I’ve spent months researching and trying ideas to fix without any luck.  I have a raspberry pi 3 running dial connected via  a usb radio interface by dmk engineering to a Wouxun kg-uv6d.  Things are working only half way.  Outgoing audio from the pi to the radio is working fine, but not the other way.  I can not get audio to go from the radio back into the pi so those on all star link and echo link can hear what is going on on the frequency the radio is set to.

    my thanks in advance for any help anyone can offer,
    Ben, (kd8tig)


     

_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at lists.allstarlink.org
http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

To unsubscribe from this list please visit http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem. 

------------------------------------------------------------------------------
  _______________________________________________
  App_rpt-users mailing list
  App_rpt-users at lists.allstarlink.org
  http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

  To unsubscribe from this list please visit http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
  You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem.

   

_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at lists.allstarlink.org
http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

To unsubscribe from this list please visit http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem. 



--------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at lists.allstarlink.org
http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

To unsubscribe from this list please visit http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20170415/7ae443da/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list