[App_rpt-users] Problem with Dual Node config with DIAL on RPi3

Steve Zingman szingman at msgstor.com
Sat Apr 22 17:34:07 EDT 2017


Tom,
A couple of questions.
Please post the results of the following command:
lsusb

Which RPi image did you install?
Which channel driver are you using?

I have a RPi3 on the bench now running the latest release candidate. 2 
URI running the chan_usbradio channel driver.
I'll have more questions.

Steve N4IRS


On 04/22/2017 04:33 PM, Thomas D. Cooney, Jr. wrote:
>
> I have a dual node running two Repeater Builder RIMS with DIAL on a Pi 
> 3 board.
>
> When I plug in the second RIM, it fails to initialize and stops comms 
> with the first RIM.  Heartbeat on RIM #1 becomes erratic then stays 
> steady on.
>
> I am new to the list board, and have not seen prior posts.  Thought I 
> likely had a configuration problem, but Scott N3XCC indicates that 
> others are having similar issues.
>
> Info links, or copies of prior related posts would be appreciated.  TNX
>
> *Tom Cooney, Jr., W3SF*
>
> tom at cooneyjr.com
>
> Home: (814)626-1531
>
> Cell: (814)931-0060
>
>
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at lists.allstarlink.org
> http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> To unsubscribe from this list please visit http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20170422/b2405de1/attachment-0001.html>


More information about the App_rpt-users mailing list