[App_rpt-users] Can't Change CTCSS input threshold on RTCM menu

Tim Sawyer tisawyer at gmail.com
Mon Jan 9 10:47:06 EST 2017


I don't think that ever got implemented in hardware... there's no DAC
there.

On Sat, Jan 7, 2017 at 12:39 PM, Skyler F <electricity440 at gmail.com> wrote:

> Unfortunately, on our CTCSS output, there is about 0.15 Volts when no
> signal, and 5 when there is signal. The RTCM thinks that there is Always a
> signal.
>
> I am trying to adjust this menu on the RTCM:
>
> 20 - Ext. CTCSS Input Threshold (850) (0-1023)
>
> When I hit 20, and then enter my new value, it is not updated, and stays
> at 850, this number is set and won't change.
>
> Any thoughts? If this doesen't work, we will probably try to use a diode
> or something to drop the voltage.
>
> Skyler K0WHB
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at ohnosec.org
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> To unsubscribe from this list please visit http://ohnosec.org/cgi-bin/
> mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page.
> Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email
> confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to
> the list detailing the problem.
>



-- 
--
Tim
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20170109/f92d1ef8/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list