[App_rpt-users] Allmon Issue

Tim Sawyer tisawyer at gmail.com
Thu Jan 19 08:38:48 EST 2017


 I believe that means that you have a really old version of the apt_rpt.
The sawstat command was added for allmon many years ago.

On Wed, Jan 18, 2017 at 7:50 PM Ramesh Dhami <Ramesh at va3uv.com> wrote:

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> Hi Guys:
>
>
> I have a server running 2 hub nodes; I have allmon running on the
>
> same server.
>
>
> In allmon.ini I have 2 stanza's one for each hub node... same
>
> login credentials.
>
>
> On the asterisk CLI, I am seeing authentication errors from
>
> manager.conf
>
>
> The allmon dashboard shows stats perfectly fine for one of my
>
> nodes, the 2nd node, the one that seems to be giving
>
> authentication errors, has the following message on the allmon
>
> dashboard:
>
>
> Get node sawSta failed!
>
>
>
>
>
>
>
> I have tried a separate user account (in
>
> allmon.ini and manager.conf for each node - but I am seeing the
>
> same issue.
>
>
>
>
>
> Appreciate some pointers!
>
>
> Thanks,
>
>
> Ramesh, VA3UV
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
>
> App_rpt-users mailing list
>
> App_rpt-users at ohnosec.org
>
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
>
>
> To unsubscribe from this list please visit
> http://ohnosec.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down
> to the bottom of the page. Enter your email address and press the
> "Unsubscribe or edit options button"
>
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email
> confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to
> the list detailing the problem.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20170119/32ef9c60/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list