[App_rpt-users] Whatś this?

Ken ke2n at cs.com
Thu Jan 19 09:50:52 EST 2017


I am guessing there is a problem with your node registration
Looking here
https://allstarlink.org/nodelist.php

your node is the only one in the whole list highlighted in orange and it has the status message:
"Node 44297 is no longer in the database"

Ken




-----Original Message-----
From: Chris Viningre [mailto:chrisviningre at gmail.com] 
Sent: Thursday, January 19, 2017 1:53 AM
To: app_rpt-users at ohnosec.org
Subject: [App_rpt-users] Whatś this?

I am trying to connect my repeater to one of my other nodes. There is no problem connecting to other nodes. They are on two different computers, servers and connections. Iḿ running DIAL on the repeater and get this when I try to connect. Does anyone know what this is telling me?

Salt_Flat*CLI> rpt fun 43934 *344297
    -- Hungup 'DAHDI/pseudo-1436964590'
[Jan 18 23:40:55] NOTICE[706]: chan_iax2.c:4071 __auto_congest:
Auto-congesting call due to slow response
    -- Hungup 'IAX2/70.3.245.18:4569-4594'
    -- Hungup 'DAHDI/pseudo-124342271'
    -- <DAHDI/pseudo-1452253788> Playing 'rpt/node' (language 'en')
    -- <DAHDI/pseudo-1452253788> Playing 'digits/4' (language 'en')
    -- <DAHDI/pseudo-1452253788> Playing 'digits/4' (language 'en')
    -- <DAHDI/pseudo-1452253788> Playing 'digits/2' (language 'en')
    -- <DAHDI/pseudo-1452253788> Playing 'digits/9' (language 'en')
    -- <DAHDI/pseudo-1452253788> Playing 'digits/7' (language 'en')
    -- <DAHDI/pseudo-1452253788> Playing 'rpt/connection_failed' (language 'en')


Chris Viningre
70 W. Roadrunner
Salt Flat, Texas 79847
C:(915) 504-1510
chrisviningre at gmail.com
Amateur Radio Operator: WS5B
https://www.qrz.com/db/ws5b
http://www.reverbnation.com/chrisviningre





More information about the App_rpt-users mailing list