[App_rpt-users] DMK-URI

Bruce B Isaacson ike at jmbruce.biz
Mon Jan 23 13:34:37 EST 2017


Hello,

 

I am having trouble receiving audio into Allstar.  I can hear audio from
Allstar.  Tested audio on pins 21 and 20  on the connector going into the
URI and audio is coming in perfectly. That leaves me with the problem of
getting the audio through the DMK Uri to the computer and on to Allstar.

 

Made up a loop back cable for the Uri and received the following and not
sure what to think about the results I received.  To me it appears that the
audio is in the tank and not working but I am not sure of all the other
results.  Any input will be appreciated from anyone having had to do the
same test.

 

Upon opening the Uri I get the following:

Found CM119 USB Radio Interface at 002/003  (This is the bus and port the
Uri appears on}

Unable to re-open DSP device 1: /dev/dsp1

 

The Left Channel Test and Right Channel test are all like what is shown
below only with differing frequencies. 

Level at 1004.0 Hz: 0.0 mV (RMS) 0.0 mV (P-P)

Level at 204.0 Hz: 0.0 mV (RMS) 0.0 mV (P-P)     (Same results for test for
test 3 to 99)

 

Test T

Enter your selection: T

Testing digital I/O (PTT,COR,TONE and GPIO)....

Digital I/O passed!!

Testing Analog at 204 (and 700) Hz...

Analog level on left channel for 204.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Analog level on right channel for 700.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Testing Analog at 504 (and 700) Hz...

Analog level on left channel for 504.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Analog level on right channel for 700.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Testing Analog at 1004 (and 700) Hz...

Analog level on left channel for 1004.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Analog level on right channel for 700.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Testing Analog at 2004 (and 700) Hz...

Analog level on left channel for 2004.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Analog level on right channel for 700.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Testing Analog at 3004 (and 700) Hz...

Analog level on left channel for 3004.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Analog level on right channel for 700.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Testing Analog at 5004 (and 700) Hz...

Analog level on left channel for 5004.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 93.6 and 140.4

Analog level on right channel for 700.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Testing Analog at 700 (and 204) Hz...

Analog level on left channel for 700.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Analog level on right channel for 204.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Testing Analog at 700 (and 504) Hz...

Analog level on left channel for 700.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Analog level on right channel for 504.0 Hz (0.0) is out of range!!

Must be between 440.0 and 660.0

Testing Analog at 700 (and 1004) Hz...

 

Test i

Enter your selection:i

Testing digital I/O (PTT,COR,TONE and GPIO)....

Digital I/O passed!!

 

Thank you for your time!  Very much appreciated.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20170123/6ee31bf2/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list