[App_rpt-users] RTCM Going Off Line - Trimble Loosing Lock

Tim Sawyer tisawyer at gmail.com
Mon Jul 10 16:17:07 EDT 2017


My RTCM, two of then actually on the same Trimble, are loosing lock of
late. The output from the RTCM Debug mode 40 is shown below. I read that
all zeros was good but I'm wondering 08 and 04 in the last byte mean. Does
any know how to decode this?


GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 08

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 08

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 08

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 08

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 08

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 08

GPS-DEBUG: TSIP: ok 0, 9 - 14: 00 00 00 00 00 04

07/10/2017 20:08:22.160  GPS signal lost entirely. Starting again...

07/10/2017 20:08:22.160  Host Connection Lost (Pri) (192.168.1.6)

GPS-DEBUG: TSIP: ok 0, 9 - 14: 00 00 00 00 00 04

GPS Receiver Active, waiting for aquisition

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 00

GPS signal acquired

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 00

07/10/2017 20:08:26.160  Time now syncronized to GPS

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 00

07/10/2017 20:08:26.500  Host Connection established (Pri) (192.168.1.6)

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 00

GPS-DEBUG: TSIP: ok 1, 9 - 14: 00 00 00 00 00 00


-- 
--
Tim
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20170710/711f2bab/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list