[App_rpt-users] node isn't getting updated callsign?

Mike mm at midnighteng.com
Sun Dec 2 23:56:37 EST 2018


Clear your browsers cache.


...mike/kb8jnm


On 12/2/2018 2:01 PM, Russell Thomas wrote:
> I'm using node 41605 as the main dashboard for K2HZE who had a 
> callsign change sometime in the past and was KB2HZE.
>
> I changed the callsign on AllstarLink.
>
> Remote dashboard:
> http://173.199.114.204/allmon2
>
> Local Dashboard:
> http://45.77.204.214/allmon2/link.php?nodes=41604
>
> I also used my personal node to connect to 41604 and it's showing the 
> right callsign the issue appears limited to 41605.
>
> any ideas?
>
> 73,
> Russell Thomas, KV4S
>
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at lists.allstarlink.org
> http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
>
> To unsubscribe from this list please visit http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20181202/0a631ba5/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list