[App_rpt-users] App_rpt-users Digest, Vol 107, Issue 3

Barry Buelow iabarryyy at gmail.com
Thu Jan 4 12:34:10 EST 2018


OOPS!!!
That should be COP=37   to disable remote telemetry.

Barry w0iy


On 1/4/2018 11:32 AM, Barry Buelow wrote:
> I'm not sure if this works the same in all flavors of ASL, but try a 
> command using cop=37; disable remote telemetry.
> In rpt.conf, I have this entry. Sometimes I hear that "remote 
> already..." and other annoying things coming from somewhere on a big 
> hub system. This usually shuts it up.
>
> 834=cop,34
>
> Barry w0iy
>
>
> 1. Remote already in this mode message (Bryan Taylor)
>> ----------------------------------------------------------------------
>>
>> Message: 1
>> Date: Thu, 04 Jan 2018 11:36:36 -0330
>> From: Bryan Taylor <overnite at me.com>
>> To: Users of Asterisk app_rpt <app_rpt-users at lists.allstarlink.org>
>> Subject: [App_rpt-users] Remote already in this mode message
>> Message-ID: <088DE2D6-9EA2-4DC3-8A43-2E78A0A7F5D5 at me.com>
>> Content-Type: text/plain; charset=utf-8
>>
>>
>> Hopefully a quick question,
>>
>> For a few days now I have one allstar node playing the “remote 
>> already in this mode” message about every  10 minutes. Anybody have 
>> any idea as to what could be causing it or where I could look to see 
>> what is causing it? It never did it before. I did add a new node to 
>> the network a few days ago but I did add the new node to it’s nodes 
>> stanza. It only connects to a hub node directly.
>>
>> There is nothing in the log files that points to anything.
>>
>> Google doesn’t find anything helpful either.
>>
>> Thanks
>> Bryan
>> Sent from my iPhone
>>
>



More information about the App_rpt-users mailing list