[App_rpt-users] Remote recevier not being voted (new setup)

Brian Perry brian at pagetexas.com
Fri Jan 5 17:58:15 EST 2018


Joe-

 

Here is a snapshot of a debug screen that I just got. This is out of asterisk CLI using voter debug level 3.

 

To me it looks like the audio from my receive site (WM) is making it there, and has a higher RSSI value than my repeater (MAIN) site. But for some reason it is being disregarded or is disabled.

 

Any thoughts?

 

Brian Perry

817-454-0175 mobile

 

 

From: App_rpt-users [mailto:app_rpt-users-bounces at lists.allstarlink.org] On Behalf Of Joe Moskalski
Sent: Friday, January 5, 2018 3:04 PM
To: Users of Asterisk app_rpt
Subject: Re: [App_rpt-users] Remote recevier not being voted (new setup)

 

can you send me a copy of your voter.conf file? it sounds like you might have a setting wrong there. 

 

On Fri, Jan 5, 2018 at 4:00 PM, Brian Perry <brian at pagetexas.com> wrote:

I was told to try to direct this to Tim Sawyer.

 

I have a new system I have built. It is a repeater as the main site and a remote receive-only site. The main site is working just fine. If you key up a radio, it will key the repeater and repeat the audio. If you key up a radio on the remote site, you will see indications on the RTCM that it is receiving (and can verify using the 98 status option from the menu) but it is not being selected as a vote site and will not cause the transmitter to key up.

 

Both sites are logging into the host server and you can see both in the CLI through the various debug levels, but there is never any indication in there that the remote site is receiving and routing audio to the server. The main repeater site shows all kinds of activity when you key a radio to it.

 

If Tim or anyone else has an idea, I am open to just about anything. I have been working on this for weeks. 

 

Thanks,

 

Brian Perry


_______________________________________________
App_rpt-users mailing list
App_rpt-users at lists.allstarlink.org
http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users

To unsubscribe from this list please visit http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem. 

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20180105/bde42b27/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Photo Jan 05, 4 50 02 PM.JPG
Type: image/jpeg
Size: 134940 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20180105/bde42b27/attachment.jpe>


More information about the App_rpt-users mailing list