[App_rpt-users] Registration vs online question

Michael Wolthuis wolthuis at gmail.com
Wed Jan 10 11:23:37 EST 2018


Guys, 
This may be enduser error, this config file is old on my side and now it appears that maybe I ahd the status line in the private node part instead of the public node.  I have just moved stuff around to see if it is repaired.

Thanks for all your support, it pointed me in the right direction I think.

Mike


´╗┐On 1/10/18, 11:18 AM, "App_rpt-users on behalf of Bryan Fields" <app_rpt-users-bounces at lists.allstarlink.org on behalf of Bryan at bryanfields.net> wrote:

    On 1/10/18 10:37 AM, Michael Wolthuis wrote:
    > Thanks David,
    > Ping = DNS resolves and pings fine
    > The wget test command returns exactly the output you listed.
    > 
    > Other recommendations to test?
    
    Mike, is your server connected through some sort of ALG or other packet
    molesting firewall?
    
    -- 
    Bryan Fields
    
    727-409-1194 - Voice
    http://bryanfields.net
    _______________________________________________
    App_rpt-users mailing list
    App_rpt-users at lists.allstarlink.org
    http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
    
    To unsubscribe from this list please visit http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
    You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem. 


More information about the App_rpt-users mailing list