[App_rpt-users] Usb ports

Bryan Taylor overnite at me.com
Tue Jan 16 09:34:48 EST 2018


This thread should explain it

https://superuser.com/questions/626606/how-to-make-alsa-pick-a-preferred-sound-device-automatically


Sent from my iPhone

> On Jan 16, 2018, at 9:33 AM, David Waters <dwaters5 at yahoo.com> wrote:
> 
> Hi
> My son and i built a node out of an old Dell computer. The node works if you link to it through ecco link. However the Usb ports don't seem to work.
> We seem to get no audio out of usb port to radio. The Debian software see the usb ports all 4 but something is set wrong someplace. We tryed everything we can find online and nothing works. Some ting we found online our software doesn't weem to have. It you run a speaker test we get sound out of the onboard speakers in the computer. Not sure we should be getting sound there. 
> Any suggestions as to where to look and what file to configure, and how to configure it?
> Thanks 
> Dave
> AB3MZ
> _______________________________________________
> App_rpt-users mailing list
> App_rpt-users at lists.allstarlink.org
> http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users
> 
> To unsubscribe from this list please visit http://lists.allstarlink.org/cgi-bin/mailman/listinfo/app_rpt-users and scroll down to the bottom of the page. Enter your email address and press the "Unsubscribe or edit options button"
> You do not need a password to unsubscribe, you can do it via email confirmation. If you have trouble unsubscribing, please send a message to the list detailing the problem.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.allstarlink.org/pipermail/app_rpt-users/attachments/20180116/9b08001a/attachment.html>


More information about the App_rpt-users mailing list